De modekleuren voor herfst winter 2023

03-07-2023 | 3 minuten

Wil jij jouw garderode op tijd kunnen klaarmaken voor het volgende herfst/winter seizoen? Nou, met deze modekleuren voor herfst winter 2023 wil jij meteen jouw najaar garderobe gaan vullen met de nieuwste kleuren en musthaves. Voor de herfst winter van 2023 lopen de kleuren heerlijk uiteen. Zo kan je makkelijk combineren en kan je alle kanten op qua stijl. Denk aan bijvoorbeeld verschillende tinten grijs en bruin maar ook zeker aan de felle kleuren zoals fuchsia.

Ms. Grey

Wie er dacht dat grijs een saaie kleur is, heeft het mis! Dit najaar ga je juist veel verschillende tinten grijs zien. Denk aan lichtgrijs, donkergrijs, antraciet of net daar tussenin. Ga voor een mooi pak in een diepgrijze kleur voor een echte business look. Of juist voor een heerlijke trui in een mooie lichtgrijze kleur. Kortom grijs is jouw beste vriend dit najaar!

Bruin is back

De bruintinten zijn deze herfst en winter weer helemaal terug. Een rustgevende uitstraling maar met een stoer randje. Denk bijvoorbeeld aan een leren jas in een chocoladebruine kleur. Of ga deze herfst en winter voor een leren broek in de kleur lichtbruin. De bruintinten ga je in ieder geval weer veel zien in combinatie met leer en andere stoere stoffen. Hoe ga jij deze trendkleur rocken?

modekleuren-herfst-winter-2023-bruintinten
modekleuren-herfst-winter-2023-bruin
modekleuren-herfst-winter-2023-bruin-knit

Red lips

De modekleur rood trekken we na de zomer weer gewoon door naar het herfst-winterseizoen van 2023. Rood is een romantische en intense kleur die indruk gaat maken in jouw garderobe. Ga voor een dieprode trui of een rode lange mantel in combinatie met een leren broek. You definitely gonna rock this!

Yellow

Een kleur die je niet vaak ziet, maar ongetwijfeld een prachtige kleur is; Lichtgeel! De kleur heeft iets weg van crème, maar is toch echt een eigen kleur die je in de pasteltinten vaak terugziet. De botergele of lichtgele kleur is voor deze herfst en winter een echte must! Dus spot je deze kleur in een prachtig item, twijfel dan niet! Rock de prachtige gele kleur in een mooie trui, top of rok.

modekleuren-herfst-winter-2023-lichtgeel
modekleuren-herfst-winter-2023-lgeel
modekleuren-herfst-winter-2023-geel

Fuch, Fuch, Fuchsia

Wees maar gerust, want de prachtige felle kleuren ga je ook zeker dit najaar terugzien. Naast de bruin en grijstinten ga je ook veel fuchsia, magenta en roodoranje zien. Echte knallers waar mee je jouw herfst winter garderobe perfect kan stijlen en naar een hoger level kan krijgen. Ga voor een prachtige jurk of broek en creëer een eyecatcher look met deze prachtige modekleuren.

Kortom fashionista’s jij kan jouw garderobe een update geven met deze prachtige modekleuren voor herfst winter 2023. Ga voor een rustgevende outfit met de bruin en grijstinten in combinatie met een stoere touch van leer. Of ga voor een felgekleurde jurk en steel de show met jouw kleurencombo! Rustgevend te saai en eyecatcher te heftig? Ga dan voor de pasteltint botergeel of dieprood en creëer de perfecte look die past bij jou. Herfst winter seizoen 2023, wij zijn er klaar voor!