Retourneren

Niet tevreden, niet de juiste maat of tóch de verkeerde kleur besteld? Geen probleem.
Met ons nieuwe retourbeleid kun je gemakkelijk jouw bestelling retourneren.

Retourneren per post
Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst (conform de Track & Trace afleverdatum) aan door een e-mail te sturen aan retour@lovedrunky.nl. Vermeld hierin je naam, ordernummer en het product wat je wilt retourneren. Je ontvangt daarna van ons een retourbevestiging met daarin een link naar onze retourenpagina. Volg de instructies op de pagina en print je retourlabel uit. Omdat je via de link al betaald voor je retour hoef je bij het PostNL punt niet meer te betalen! (Na jouw aanvraag is de retourlink 14 dagen geldig)

Voorwaarden:

  • Artikelen dienen in originele verpakking, ongedragen, ongewassen en compleet retour te worden gestuurd
  • De retourartikelen dienen na deze aanmelding binnen 14 kalenderdagen aan LoveDrunky te zijn terug geleverd
  • I.v.m. hygiëne is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren
  • De retourkosten zijn voor je eigen rekening

Credit
Na ontvangst en controle van je retour, wordt het aankoopbedrag binnen ca. een week teruggestort op hetzelfde rekeningnummer als waarmee je de order hebt betaald of het nieuwe artikel toegestuurd.

Ruilen
Wil je jouw LoveDrunky-item ruilen voor een andere maat? Dat kan! Meld je retour aan door een mail te sturen aan retour@lovedrunky.nl en vermeld daarin je naam, je ordernummer, het product en niet te vergeten; de juiste maat! Nadat je je retour hebt aangemeld controleren we of de gewenste maat op voorraad is zodat je deze kunt bestellen. Daarna ontvang je van ons een retourbevestiging met daarin een link naar onze retourpagina.

LoveDrunky
De Morgenstond 33
5473 HE Heeswijk-Dinther
Nederland

De waardering van lovedrunky.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 59 reviews.